Overzichtssite voor mensen met autisme, hun omgeving en professionals

AIC Amsterdam

Het Autisme Info Centrum Amsterdam is een laagdrempelig ontmoetings- en informatiecentrum. U kunt er terecht voor een luisterend oor en voor informatie.

Home AIC Amsterdam

Over het AIC

 

Vrijwilligers gezocht

Het AIC Amsterdam heeft nieuwe vrijwilligers nodig.
Interesse? Klik hier voor de vacature.


Het Autisme Info Centrum (AIC)

Het Autisme Info Centrum (AIC) Amsterdam is een laagdrempelig ontmoetings- en informatiecentrum.

U kunt er terecht voor een luisterend oor en voor informatie.

Het spreekuur is bedoeld voor mensen met autisme (of een vermoeden daarvan) en voor ouders, partners, grootouders, leerkrachten en alle andere betrokkenen.

Ervaringsdeskundige vrijwilligers van het AIC nemen de tijd om mee te denken over uw vragen, ervaringen en zorgen.

Door de huidige maatregelen met betrekking tot het coronavirus is het noodzakelijk van te voren via de mail een afspraak te maken. Dit kan via aicamsterdam@hotmail.com. U krijgt dan zo snel mogelijk een bevestiging van de afspraak.

 

Let Op! Aangepaste openingstijden AIC Amsterdam.

Zolang de strenge lockdown-maatregelen van kracht blijven is alleen mailcontact mogelijk.

Stuur je vragen en mededelingen naar aicamsterdam@hotmail.com. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van één van de vrijwilligers.

 

 

Gespreksgroepen

Het AIC Amsterdam heeft diverse gespreksgroepen. Deze groepen komen één keer per maand bij elkaar om over allerlei (al dan niet autismegerelateerde) onderwerpen te praten en ervaringen uit te wisselen. Voor meer informatie over ons gespreksgroepen kunt u een e-mail te sturen naar aicamsterdam@hotmail.com.

Themabijeenkomsten

AIC Amsterdam organiseert met enige regelmaat themabijeenkomsten over autisme. Meer informatie over komende bijeenkomsten kunt u vinden op onze facebookpagina en op de agenda op deze site.

Zie voor actuele informatie:
www.autisme-amsterdam.nl , www.autisme.nl , www.facebook.com/AICAmsterdam en https://twitter.com/AICAmsterdamNetwerkInitiatief


Placeholder


Gebouwd door Piipol Piipol logo