Over Autisme Collectief- NVA Amsterdam 

 

Vrijwilligers gezocht!

Het Autisme Collectief - NVA Amsterdam is op zoek naar gedreven vrijwilligers. Ons doel is om de ondersteuning en activiteiten voor mensen met autisme en hun naasten te behouden, te versterken en waar mogelijk uit te breiden. Als jij wilt bijdragen aan deze belangrijke missie, dan willen we graag van je horen. Wij zijn een lokaal initiatief dat zich inzet voor mensen met autisme en hun naasten. We streven ernaar begrip, ondersteuning en een gemeenschap te bieden aan degenen die te maken hebben met autisme. Meer informatie

Autisme Collectief - NVA Amsterdam

Het Autisme Collectief - NVA Amsterdam biedt een laagdrempelig ontmoetings- en informatiecentrum waar iedereen welkom is. Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor of op zoek bent naar informatie, hier kun je terecht.

Ons spreekuur staat open voor mensen met autisme, of zij nu al gediagnosticeerd zijn of een vermoeden hebben, en ook voor ouders, partners, grootouders, leerkrachten en alle anderen die bij autisme betrokken zijn.

Onze ervaringsdeskundige vrijwilligers staan klaar om de tijd te nemen om met je mee te denken over je vragen, ervaringen en zorgen.

 

Ontmoetingsplek Steunpunt Autisme Amsterdam (OASA)
Scip
Keizersgracht 252
1016 EV, Amsterdam

Email: oasa@autisme.nl

Programma:

Iedere maandag !

Activiteit

Aanmelden

 9.15 – 10.15 uur

Yoga of mindfulness

Oasa@autisme.nl

10.30 – 12.00 uur

Open inloop

Niet nodig

10.30 – 12.00 uur

Spreekuur

Oasa@autisme.nl

13.00 – 14.30 uur

Open inloop

Niet nodig

14.30 – 16.00 uur

Themagesprek

Niet nodig

16.00 – 17.00 uur

Open inloop

Niet nodig

Inloop Amsterdam Oost
Buurthuis Archipel
Makassarplein 1,
1095 RP, Amsterdam

E-mail: nva.amsterdam@autisme.nl

Inloopmogelijkheden:
Iedere dinsdag in de oneven week tussen 13.00 en 15.00 uur.

Gespreksgroepen

Het Autisme Collectief - NVA Amsterdam heeft diverse gespreksgroepen. Deze groepen komen één keer per maand bij elkaar om over allerlei (al dan niet autismegerelateerde) onderwerpen te praten en ervaringen uit te wisselen. Voor meer informatie over ons gespreksgroepen kunt u een e-mail te sturen naar oasa@autisme.nl of nva.amsterdam@autisme.nl

 

Zie voor actuele informatie:
www.autisme-amsterdam.nl , www.autisme.nlwww.facebook.com/nvaamsterdam